Ohita navigointi

Kevät koittaa tai no muutaman kuukauden päästä ainakin. Ja mielenkiinto valokuvaukseenkin alkaa taas kohota. Olenhan pari keikkaa kuvannut tässä syksyllä, mutta ei mitään monimutkaisempia. Nyt taas vähän paluuta ruotuun.

Kuvailimme Burleskiartisti Rosetta Sweetin kanssa uusia promokuvia. Käytössä oli sopivasti taas iso liikuntasali, jossa valoja sai liikuteltua melko  hyvin ja taustaan sain niin hyvin etäisyyttä, että näyttäisi kuin malli seisoisi täysin pimeässä vaikka itseasiassa huoneessa on valaistus päällä. Homman nimi on siinä, että säädetään valotus kamerassa sellaiseksi, että ilman salamoita kuva on täysin pimeä. Tämän jälkeen haetaan salamoilla sopiva balanssi valotukseen.

Käytössä jälleen peruskamat, eli pieni softboxi vasemmalta tuomaan voimakaskontrastista, mutta vähän raakaa salamaa pehmeämpää valoa. Sofboxi on myös sen verran suuntaava, että valoa ei pahemmin päässyt vuotamaan taustaan. Etuoikealla melko pienellä teholla fillinä läpiampuvalla varjolla pikkusalama ja takaa heijastavalla varjolla korkovalo, joka kieltämättä olisi voinut olla ehkä vähän ylempänä, lähempänä tai suuremmalla teholla, koska mustat hiukset voisivat vähän paremminkin erottua tuolta taustasta.


Rosetan ja muiden upeiden burleski-artistien esityksiä voitte nähdä vaikka 11.2 ravintola rosetissa

Taikka myöhemmin 22.4 Rokkia ja rakkautta tapahtumassa samaisessa saluunassa. Erikoistapaus tämä on siksi, että siellä esiintyy myös meikäläisen rokkibändi. Tulkaa siis paikalle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: